Vision Line

loading...

Zazen                          Fasil                          Kheri                           Lino                            Yoga

 

Vision Line är det innovativa solskyddet som skapar nytt ljus och ger rummet en harmonisk atmosfär.

 

Ett nytt estetiskt solskydd med dubbel funktion - den smarta designen gör att den även kan användas som en funktionell gardin. Du väljer själv enkelt om du vill ha partiell eller full solavskärming.

Vision Lite - med monteringsprofil istället för kassett Vision Lite - med monteringsprofil istället för kassett


Ny modell!
- Vision Lite

Vår populära rullgardin i serien Vision Line finns nu i en ny modell - Vision Lite utan kassett upptill. Denna modell ser nättare ut i fönstret och monteras enkelt på vägg eller i tak med hjälp av medföljande monteringsprofil. Täckkåpor till beslag, kulkedja och bottentyngd finns i färgerna vitt, svart och grått.

Smakprov ur vårens nya vävkollektion:

Produktblad Vision Line Produktblad Vision Line

Välj bland ett stort urval av olika färger och vävar

 

Vävarna i Vision Line är tillverkad av material som skapar transparens utan att du behöver dra upp gardinen. Den ger ett mjukt och kontrollerat ljus och är speciellt utvecklad att klara kraven på solavskärmning i offentliga miljöer. Vision finns i ett stort urval av olika färger och vävar, vilket ger dig möjligheten att skapa det solskydd som passar just dig!

Vävkollektion Vision Line

Här kan du se samtliga vävar som finns att välja mellan. Klicka på respektive fil för att se kollektionerna.