Vertikalmarkiser

Nyhet! Nytt inom sortimentet vertikalmarkiser!

        UNIROL 100 C                 UNIROL 100 R                 UNIROL 100 Z

Nyhet! Integrerad vertikalmarkis NICHE!

loading...

Nyhet! Vår nya kraftiga Ziprol!

loading...
Screenduken är tillverkad av PVC-belagda glasfibrer som filtrerar solljuset och solvärmen med upp till 90 grader.

Ibland finns behov av att skydda sig både mot insyn, värme och ljus. Då är Screen ett bra alternativ då det stänger ute nyfikna blickar och solens starka strålar samtidigt som du fortfarande kan se ut. En annan fördel är att Screen är betydligt mindre vindkänslig än markiser, vilket gör den lämplig på höga höjder och vindutsatta platser.

Screen Pro

- det energieffektiva solskyddet

 

Screen Pro är en stabil screen-markis som passar för en rad byggnader – butiker, kontor, radhus, sjukhus, skolor och moderna villor. Markisen löper längs utsidan av fönstret på kraftiga styrskenor i aluminium. Dukar finns i ett flertal varianter, till exempel ljus- och väderbeständiga och genomsiktliga. Anläggningen manövreras innifrån med hjälp av band, snäckväxel eller motor. Fjärrmanövrering samt sol- och vindautomatik finns som tillval.

 

Med Screen Pro får du ett effektivt skydd mot solvärme och ljus. Dessutom får du ett solskydd som ger en enhetlig fasad med seriekopplade Screen Pro. Profilernas färg anpassas naturligtvis så att de passar ihop med fastigheten.