S

 
CZ
 
EN
 
DE
 
FR
 
S
 

VERTIKALA MARKISER

Climax vertikala markiser är ett modernt alternativ till utvändiga rulljalusier och utvändiga fasadpersienner. Vertikalmarkiser skyddar mot sol och vind, samt livar upp alla husfasader. De håller ute solens strålar, men släpper samtidigt in tillräckligt med dagsljus. På pergolor fungerar vertikalmarkiser som vindskydd. Alla våra vertikala markiser är tillverkade av förstklassig, blekningsresistent väv. Liksom andra utvändiga solskyddslösningar kan även vertikala markiser styras manuellt eller med hjälp av en motor. Den perfekta lösningen är att installera kassetten i ett förberett utrymme under fasaden. Installation kan även ske med hjälp av en synlig kassett framför fönstret. Solskyddet förankras i fönsterramar, väggar eller nisch. De olika modellerna är: med styrskena, med styrskena och dragkedja, med vajerstyrning.

 
 
HEMCLIMAXProdukterCLIMAXVERTIKALA MARKISER
 

Varför köpa vertikala markiser?

 

 

Vertikala markiser är den senaste trenden inom solskyddslösningar. Climax tillverkar måttbeställda markiser med 4 års garanti. Dessa utvändiga vertikalmarkiser skapar en trevlig inomhusmiljö. De skyddar mot solljus och insyn, utan att skymma utsikten. Vertikalmarkiser minskar värmeinsläppet, vilket innebär att du kan spara in på kostnaderna för luftkonditionering. Vertikalmarkiser med perforerad väv är perfekta för vardagsrum, eftersom de inte helt skymmer utsikten. Fullt ljusdämpande vävar är idealiska för sovrum. Tack vare ett brett utbud av färger och kvalitetsvävar med olika ljusgenomsläpp, kan du välja det alternativ som passar bäst utifrån just dina behov.

 

Främsta fördelarna

 

SKYDD

Skyddar mot sol, vind och insyn

VARIATION

Delvis eller fullständig ljusdämpning

DESIGN

Eleganta fasadtillbehör

BESPARINGAR

Sparar in på kostnaderna för luftkonditionering

 
 
 
 
 
 
VERTIKALA MARKISER
 

Filter:

ÖKAT VINDMOTSTÅND

 
JANEJ
 

SIDOSTYRNING

 
STYRSKENORSTYRVAJERDRAGKEDJA (ZIP)
 

DRIFT

 
MANUELLMOTORDRIVEN
 

UNIROL 100 Z VERTIKAL FASADMARKIS

Den vertikala markisen Unirol 100 Z har, tack vare fastsvetsade dragkedjor (ZIP) ett ökat vindmotstånd. Det är en vertikalmarkis (tillsammans med Zipro och Niche) med ett blixtlåssystem i den vertikala markiskategorin. Här kombineras alla trenderna och uppfyller dina höga krav. Den är ett estetiskt komplement för varje fasad och kan även användas som sidomarkis för en pergola. Det finns 4 färger för baskonstruktionen och ett stort utbud vävar att välja mellan.

ZIPROL 95 VERTIKAL FASADMARKIS

Den vertikala fasadmarkisen Ziprol 95 erbjuder en innovativ lösning när det gäller mörkläggning. Denna vertikala markis har fastsvetsade dragkedjor (ZIP) längs vävens sidor. Blixlåssystemet har mycket stor motståndskraft mot vind och det finns därmed ingen risk att väven slits loss från styrskenorna. Det finns ett stort utbud enfärgade, designer och tekniska vävar att välja mellan. Kombination av flera konstruktioner tillsammans möjliggör mörkläggning av områden upp till 28 m².

ZIPROL 125 VERTIKAL FASADMARKIS

Vill du eliminera genomträngande solljus, drag eller snokande grannar från dina fönster? Den vertikala fasadmarkisen Ziprol 125 fixar allt detta och gör samtidigt att hela ditt hem ser bättre ut. Tack vare en dragkedja på båda sidor av väven, sitter den helt fast i styrskenorna. Du behöver därför inte vara rädd för att använda den vertikala markisen även i kraftig blåst.

NICHE 125 VERTIKAL FASADMARKIS

Vertikala fasadmarkiser har inte bara blivit populära bland husägare utan även bland arkitekter. Den vertikala fasadmarkisen Niche komplementerar på ett elegant sätt husets fasad. Väven i Niche vertikalmarkis har dragkedjor längs sidorna som förhindrar att väven dras ut ur styrskenorna. Deras fördel är att lådan kan täckas över.
Precis som med vanliga fasader, kan även vertikala markiser komplementeras med en solsensor. Den rullar automatiskt ner den vertikala markisen efter intensiteten på solljuset. Den är underhållsfri och drivs av ett solbatteri.

 

Produktkatalog   

 
FASADPERSIENNER
RULLJALUSIER
MARKISER
SOLSKYDDLÖSNINGAR FÖR PERGOLA OCH UTERUM
VERTIKALA MARKISER
PERSIENNER
INVÄNDIGA SOLSKYDDSLÖSNINGAR AV VÄV
MYGGNÄT
 
 
 

Icke-bindande förfrågan

 
 
 

Tack för att du valde en produkt från vårt erbjudande.

Nu behöver du bara fylla i dina kontaktuppgifter så skickar vi ett icke-bindande erbjudande så snart som möjligt.

FASADPERSIENNER

RULLJALUSIER

MARKISER

SOLSKYDDLÖSNINGAR FÖR PERGOLA OCH UTERUM

VERTIKALA MARKISER

PERSIENNER

INVÄNDIGA SOLSKYDDSLÖSNINGAR AV VÄV

MYGGNÄT

 
 
Vänligen rekommendera en lämplig produkttyp
Unirol 100 Z vertikal fasadmarkis
Ziprol 95 vertikal fasadmarkis
Ziprol 125 vertikal fasadmarkis
Niche 125 vertikal fasadmarkis
13.QU vertikal fasadmarkis
 
 
 
 
 

SAMTYCKE till att ta emot affärsmeddelanden elektroniskt (lag nr 480/2004 Coll., § 7).
 
 
 
 

För snabbare bearbetning av priserbjudandet kan du ange följande grundläggande information i anteckningen:

 

CLIMAX-partner i närheten

 
 
 
 
 

Jaretegs Interiör AB

Alvestagatan 31

Borås

504 33

 
 

Tel.: +4633283333

E-mail: info@jaretegs.com

Allmänna affärsvillkor | Skadestånds- och klagomålsförfaranden

 

© Copyright 2020 SERVIS CLIMAX, a.s.
All användning av innehållet, inklusive mottagande, distribution eller ytterligare åtkomst till artiklar och bilder, är förbjuden utan skriftligt tillstånd från SERVIS CLIMAX, a.s. Förbjuden.

Denna webbplats använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Information om hur du använder den här webbplatsen delas med Google. Genom att använda dem godkänner du användningen av kakor.
 

 

jag förstår

 

 

Mer information

 

 

jag förstår   Mer information

 

 

       

OFFERT OCH KONTAKT

 
 
 

Kontakt

 

  +4633283333
     
  info@jaretegs.com

OFFERT OCH KONTAKT