Terrassmarkiser

loading...

Terrassmarkis Orchestra Max

Nyhet! Palladio Kassettmarkis!

Nyhet! Ny terrassmarkis för din altan!

Nyhet! Terrassmarkisen för balkongen & altanen!

Nyhet!

Siro

- sidorullgardinen som skärmar av

 

Komplettera din terrassmarkis med sidorullgardiner och skapa ditt egna uterum! Siro är ett multifunktionellt solskydd och optimalt för att stänga ute solens varma strålar samtidigt som du får ett väl fungerande insynsskydd. Siro manövreras enkelt genom att dra ut rullgardinen manuellt, och väven hålls helt spänd tack vare sin fjädermekanism. Siro levereras med kassett vilket innebär att väven är helt skyddad när sidorullgardinen inte är utdragen. Välj väv och profilfärg ur Stobags kvalitetskollektion.

Toskana

- elegant och smäcker kassettmarkis för den stora villaterrassen.

 

Toskana är en modern och kraftig men samtidigt elegant kassettmarkis för villaterrasser och balkonger. Toskana är möjlig att bygga med 3 meters utfall och 5 meters bredd, vilket gör den optimal för den stora villaterrassen. Infälld ligger väv och armar helt skyddade i kassetten. Den lämpar sig också mycket väl för kiosker, butiker, restauranger med mera.

Balboa Balkongmarkis

 

Balboa är en kompakt fallarmsmarkis speciellt utvecklad för inbyggda balkonger. Invändig manövrering med polyesterband, vevbox, vev eller motor. Motorn kan kompletteras med automatiska styrningar, t ex fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik. Markisen monteras enkelt med de robusta stödbenen, som fästs mellan golv och tak, utan hål i fasaden. Fallarmar med justerbar fjäderspänning för optimal dukspänning.