Rullgardiner

loading...

Rullgardiner

- den moderna klassikern

 

En rullgardin blir aldrig omodern. Den passar alla typer av hem och skapar en trevlig atmosfär med sina strama och enkla linjer. Oavsett om du tycker om kontrastfulla färger eller diskreta mönster så lovar vi att du hittar något som du tycker om. Oavsett val av väv så är rullgardinen optimal som avskärmning för såväl insyn som sol.

 

Bland våra rullgardinskollektioner finns mängder av vävar och kvalitéer, och du bestämmer själv om rullgardinen skall mörklägga helt eller kanske bara skärma av. Samtliga vävar i våra kollektioner kan även kombineras med panelgardiner, då dessa produkter tillverkas från samma kollektion.

Roller Line Roller Line

 

Roller Line

 - välj bland 510 olika vävar

 

Tack vare kollektionens stora utbud av vävar blir rullgardinen Roller Line helt utefter dina önskemål. Välj en diskret och enfärgad väv, en stormönstrad tät väv, eller kanske en mörkläggande väv i läckra ränder.

Produktblad Roller Line Produktblad Roller Line

Frihängande rullgardin

Denna modell monteras enkelt med två diskreta beslag, placerade i var sida upptill på rullgardinen. Den klassiska modellen som alltid fungerar.

 

Rullgardin i kassett

Med en elegant kassett på rullgardinen som döljer rullen upptill får du en gardin som smälter in och blir ett med fönstret. Detta är modellen med modern touch.

 

Tekniska specifikationer

510 st olika vävar och funktioner

2 olika modeller

Över- eller underrullad

Vägg- eller takmonteras

Steglöst kulkedjereglage som standard

Välj sytt avslut eller dekorlist nedtill

Kassettfärger i vitt, svart eller grått

Färgteman ur kollektionen Roller Line

 

Luxaflex® Twist Rullgardin

- trollar med ljus och skugga

 

Med sina kontrasterande täta och transparenta block ger Twist ett mjukt och varierat ljusinsläpp och gardinen kan öppnas eller stängas precis så mycket du vill.

 

 

Gardinen består av två vävar som går omlott med omväxlande transparenta och täta segment. Resultatet blir ett vackert och varierande ljusinsläpp som du själv reglerar för att skapa en skön känsla inomhus.

 

Vävarna finns i klassiskt svart och vitt, samt en skara uppfriskande kulörer. Oavsett vilken väv du väljer är de icke-transparenta vävsegmenten täta. Det betyder att förbipasserande inte kommer att kunna se in. Vid val av en mörk väv kan man i de flesta fall inte ens ana siluetter eller skuggor genom väven.

 

Twist Rullgardin betjänas med kulkedjereglage, vev eller motor och fjärrkontroll.