S

 
CZ
 
EN
 
DE
 
FR
 
S
 

Våra produkter

Vill du skydda dig från solens strålar, reglera temperaturen i ett rum eller få mindre insyn? Vi har då lösningen. Solskydd används inte bara för att dämpa ljusinsläppet, utan också för att spara på kostnaderna för luftkonditionering och uppvärmning, eller förhindra allergier hos barn.
Vi skräddarsyr utvändiga och invändiga solskyddslösningar, helt enligt dina önskemål. Det innebär att vi har något för alla! Var och en av våra produkter genomgår testförfaranden och noggranna slutkontroller. Därför kan vi tryggt erbjuda en utökad 4-årsgaranti. Våra produkter har sålts till nöjda kunder i över 30 länder.

 

 

hitta en skräddarsydd lösning

 

DET GÅR BRA DET HÄR

 
steg 2
 
REGLERA TEMPERATUREN OCH SPARA PÅ KOSTNADERNA
 

Planerar du att renovera eller bygga nytt och funderar över energibesparingslösningar? Utvändiga persienner, rulljalusier och vertikala fasadmarkiser kan användas för att reglera rumstemperaturen på ett effektivt sätt. På sommaren skyddar de mot hettan och på vintern ser de till att hålla värmen kvar i rummet.

SOLSKYDD
 

Du rekommenderas att redan under projektplaneringsfasen överväga hur du vill skydda ditt boende från direkt solljus. Utvändiga persienner, rulljalusier och fasadmarkiser skyddar alla mot direkt solljus och ger skugga åt hemmet. Persienner kan köpas vid ett senare tillfälle.

BULLERSKYDD
 

Vill du kunna sova gott om natten, utan att störas av ljud och ljus utifrån? Planera dina fönster och utvändiga rulljalusier i förväg.

INSEKTSSKYDD
 

Vi utgår från att du inte vill ha in några motbjudande insekter. Insektsskärmar kan installeras i fönster och dörrar. Anti-pollennät ser till så att du som allergiker kan andas utan problem.

 

 
 
 
 

Våra produkter

 

PERSIENNER

Climax persienner tillhör de mest använda typerna av solskyddslösningar för inomhusbruk. Persienner i aluminium reglerar kontinuerligt ljusinflödet. De skyddar lika bra mot solljus som mot insyn. Lämpliga för praktiskt taget alla typer av fönster. Prisvärda och enkla att underhålla. De passar bra i hus, lägenheter, kontor, skolor, banker, fabriker och restauranger.

 

Persienn IDS

IDS inomhuspersienner i aluminium är särskilt lämpliga för plastfönster eller träfönster i europeisk stil. Tack vare sin enkla design kan de förutom i lägenheter och familjebostäder även användas i dagis och skolor. Regleringen kan kompletteras med en säkerhetskedja så att barn inte utsätts för fara. Det finns flera färger att välja mellan inklusive imiterat trä.

Persienn IDK

IDK-persiennen är en av standardaluminiumpersiennerna. Den ger den perfekta avskärmningslösningen för plastfönster eller träfönster i europeisk stil till ett rimligt pris. Persiennerna kan utrustas med en broms, som gör att de kan stoppas i vilket läge som helst utan att du behöver fästa kedjan i hållaren.

Persienn Max 25

Aluminiumpersiennen Max kan inte bara reglera ljus. Designen och den tysta manövreringen med en mycket pålitlig mekanism kännetecknar denna modell. Denna typ hör till de absolut bästa persiennerna och passar alla vertikala fönster och dörrar. Finns med både manuell och elektrisk manövrering.

 

gå till

persienner

 

RULLGARDINER

Climax måttbeställda rullgardiner skyddar mot både sol och insyn. De reglerar effektivt det inkommande dagsljuset. De lämpar sig lika bra för lägenheter och hus, som för kommersiella byggnader. Tack vare ett rikt urval av vävar kan du välja en variant som matchar din inredning. Rullgardiner höjer mysighetsfaktorn i vardagsrummet och inspirerar till kreativitet ... (mer info)

 

Rullgardin Orion

Rullgardin Orion passar för de flesta fönster i både familjebostäder och lägenheter. De är särskilt lämpliga som skydd mot insyn utifrån eller för att dämpa ljuset i interiören. Rullgardinen fästs direkt på fönsterbågen. Det finns ingen risk att den faller ner även om fönstret är öppet. Tack vare sin användbarhet, breda urval av mönstrade vävar och kassettfärger, har denna modell blivit mycket populär.

Rullgardin Varieta Zebra

Rullgardin Varieta natt- och dag är både tekniskt och estetiskt avancerad. Zebra med dubbla vävar tillhandahåller två funktioner samtidigt. Om de kompletta och transparenta banden alterneras tränger ljus delvis in i rummet. När de icke-transparenta banden framtill och på sidan av väven är i linje, skärmas ljuset bort totalt.

Rullgardin Varieta

Rullgardin som passar lika bra natt och dag i varje rum. Tack vare ett brett utbud av mönster och färgmatchning med tillbehör, fulländar den atmosfären i varje rum. Du kan välja mellan en rad vävar med varierande nivå av ljusgenomtränglighet. Den blockerar spionerande blickar samtidigt som den inte helt mörklägger ett rum som externa rulljalusier. Att kombinera externa och interna rulljalusier är en perfekt lösning.

 

gå till

rullgardiner

 

LAMELLGARDINER

Måttbeställda lamellgardiner är en dekorativ och praktiskt solskyddslösning. De lämpar sig perfekt för franska fönster, skjutdörrar eller större inglasade ytor. De passar lika bra i hemmet, som på kontoret, i skolan och på sjukhus. Lamellgardiner är också lämpliga för att dela av stora golvytor, såsom korridorer, salar, skolor och vårdinrättningar.

 

Lamellgardiner

Mörkläggande lamellgardiner ger en dekorativ inomhuslösning. De är lätta att manövrera och du reglerar smidigt mängden ljus i rummet. Den bästa placeringen för lamellgardiner är vid balkonger och skjutdörrar, terassentréer, franska fönster, skråfönster eller på alla stora glasade ytor. De passar i lägenheter, familjebostäder och kontor samt på skolor och vårdinrättningar, där de är perfekta som avskiljare.

 

gå till

lamellgardiner

 

PLISSÉGARDINER

Ett plisserat solskydd är en plisserad vävgardin som finns i dubbeldrag eller frihängandemodell. Till skillnad från andra typer av solskyddslösningar av väv kan det plisserade solskyddet dras åt båda håll i fönstret eller som en traditonell persienn. Ett måttbeställt plisserat solskydd är en elegant och praktisk lösning för solavskärmning av alla typer ... (mer info)

 

Plisserade solskydd för standardfönster och standarddörrar

Plisségardiner är vikta vävgardiner som passar perfekt inomhus för alla dörrar och fönster. De är perfekta för utåtgående eller inåtgåendefönster, takfönster eller balkongdörrar. Fördelen de har jämfört med vanliga persienner är vävens förmåga att dras i båda riktningarna. På detta sätt kan ett skuggningsband skapas, t.ex. i mitten på fönstret. Climax erbjuder skyddsbehandlade specialvävar för miljöer med mycket fukt, och därför kan plisségardiner användas säkert även i badrum.

Plisserade solskydd för uterum

Plisségardiner används allt oftare för att mörklägga uterum. Plisségardiner är ett mycket stiligt och effektivt sätt att ge skydd mot solen.
Climax erbjuder resistenta tekniska vävar med hydrofobisk behandling som är särskilt lämpliga för uterum.

Plisserade solskyddslösningar med icke-traditionell form

Behöver du mörklägga ett fönster med avvikande form? Plisségardiner passar enkelt alla fönsterformer, oavsett om de är skråfönster, bågfönster eller trekantsfönster. Plisségardiner för avvikande fönster kan bara dras åt ett håll och används för att skugga sneda, halvrunda och kvartsfönster. Medan fasta plisségardiner utan kontrollalternativ tillverkas i en triangelform och används för permanent mörkläggning av fönster och kan även installeras på takfönster.

 

gå till

plissÉgardiner

 

JAPANSKA SKJUTPANELER

Climax japanska skjutpaneler är en modern invändig solskyddslösning. Japanska skjutpaneler utgörs av vävpaneler och en löpskena. I privatbostäder kan de enkelt användas som solskydd framför stora fönster. De är också lämpliga för att avdela områden i lägenheter, rum, korridorer, salar, stora kontor, sjukhus och skolor.

 

Japanska skjutpaneler

Japanska skjutpaneler består av lätt överlappande vävpaneler med olika bredd (från 50 till 150 cm). De kan enkelt mörklägga ett franskt fönster eller en hel glasvägg. De kan också avskilja större rum (öppna kontorsytor, konferenslokaler och även områden i skolor eller sjukhus). De kan täcka ett område upp till 22,4 m². Tack vare sin unika design utgör de alltid ett högt synligt element i interiören.

 

gå till

japanska skjutpaneler

 

FASADPERSIENNER

Climax utvändiga fasadpersienner är den vanligast förekommande solskyddslösningen i villor och hyreshus. De här solskydden hindrar solens strålar för att tränga in genom fönstret. Genom att vinkla lamellerna kan du släppa in eller ut luft, samtidigt som du reglerar ljusinsläppet. Utvändiga fasadpersienner fungerar både på natten och dagen. De skyddar mot ... (mer info)

 

Z-90 Noval utvändig persienn

Z-90 Noval-persiennen är en förstklassig produkt på marknaden för extern skuggning. De individuella lamellerna är 90 mm breda och har en Z-form. Z-90 Noval-persiennen kännetecknas av lameller som perfekt sammanfogas med varandra, och blockerar varje liten solstråle. Lamellernas undersida är utrustade med en plasttätning för bättre och tystare stängning.

Utvändig persienn T-80

Den externa T-80-persiennen passar dagens moderna byggnader perfekt. Inte bara skänker den skugga till familjebostäder och lägenheter utan också till skolor och kontor. Den rektangulära T-formade lamellen är utmärkande för denna modell. Den har flera fördelar t.ex. den låga stapelhöjden tack vare en lamellbredd på 80 mm, bättre stängning av lamellerna och högt vindmotstånd.

C-80 Vental utvändig persienn

Den externa C-80 Vental-persiennen skyddar mot solen, samtidigt som den möjliggör ventilation. Den innovativa böjda C-formen på de 80 mm breda lamellerna ger en kompakt staplingshöjd (lamellbunt) när persiennen är upphissad. Det högre antalet lameller förbättrar skuggningsförmågan ytterligare.

 

gå till

fasadpersienner

 

RULLJALUSIER

Climax utvändiga rulljalusier förhindrar att solstrålar och ljud tränger sig in när du ska sova. Utvändiga rulljalusier skyddar dina fönster mot kraftigt regn, hagel och UV-strålning. De är lämpliga för fönster i sommarhus, bottenvåningar eller höghus. Utvändiga rulljalusier kan utrustas med integrerade myggnät eller med ett lås som förhindrar olovligt ... (mer info)

 

Aluminium utvändig rulljalusi

Externa rulljalusier i aluminium ger utmärkt skydd mot solen och alltför nyfikna grannar. Deras platta består av aluminiumlameller med en täckhöjd på 37 mm och är fyllda med PUR-skum. Tack vare detta reducerar dessa rulljalusier buller betydligt samt reglerar rumstemperaturen. På vintern kan de minska uppvärmningskostnader med så mycket som 30 %.

S_onro® utvändig rulljalusi

Den lyxigaste modellen i denna kategori är den externa rulljalusin s_onro®. När rulljalusierna delvis är neddragna, kan du ventilera utan att de blockerar utsikten. Du kan även dra ned dem helt för att få totalt mörker. Jämfört med vanliga externa rulljalusier, släpper s_onro® rulljalusier in upp till 21 % mer ljus. Mellan lamellerna i den neddragna plattan syns långa ljusstrimmor. Lamellerna har den lägsta täckhöjden på bara 10 mm.

PVC utvändig rulljalusi

Den externa rulljalusin PVC 37 med plastlameller är ett billigare alternativ jämfört med rulljalusier av aluminium. Den är mer lämplig för mörkläggning av mindre fönster. De är inte fyllda med PUR-skum men ger utmärkt skydd mot solen och skyddar dina fönster mot regn och nedsmutsning. Precis som med rulljalusierna av aluminium skapar dessa plastlameller, när de är neddragna, en luftkudde mellan sig och fönstret, vilket fungerar som ett isoleringslager.

 

gå till

rulljalusier

 

FASTA MYGGNÄT

Fasta myggnät från Climax är bäst lämpade för standardfönster av plast eller trä. Skärmarna monteras direkt i fönsterkarmen. Vid montering av vissa typer av fasta myggnät är det inte ens nödvändigt att borra i fönsterkarmen. Våra myggnät är lätta att ta bort under vintern och sätta upp igen när våren kommer.

 

EXT-16 fast myggnät

Myggnät EXT-16 passar både vanliga fönster samt fönster med kraftigt välvda karmar. Myggnätet fästs med vridkrokar så därför behöver du inte arbeta extra med fönstret, t.ex. genom att borra i det. På vintern kan du ta bort myggnätet, medan den på sommaren ger ett effektivt skydd mot närgångna mygg och insekter. Allergiker kommer att uppskatta det speciella nätet som förhindrar att pollen tränger in i rummet.

EXT-10 fast myggnät

Myggnät EXT-10 är främst avsedd för vanliga fönster, men den är även lämplig för fönster med kraftiga välvningar eller lutande fönster. Myggnätet ger ditt hem pålitligt skydd mot mygg och flugor, så att du kan sova ostört med fönstret öppet.
Det finns ett brett utbud av färger att välja på så att myggnätsprofilerna passar med fönstrets färg. Det finns också flera nätfärger tillgängliga.

Fast myggnät – nät 25 mm

Med ett installerat myggnät från Climax kan du sova gott även med ett öppet fönster. Nätet på 25 mm har en mycket tunn ram och kan installeras på både trä- och plastfönster utan att du behöver borra i fönsterkarmen.

 

gå till

fasta myggnÄt

 

SKJUTBARA MYGGNÄT

Skjutbara myggnät från Climax garanterar en rofylld sömn. De är lämpliga för stora skjutdörrar, man kan också monteras framför franska fönster eller terrassdörrar. Vid montering av skjutbara myggnät måste man se till att det finns tillräckligt med utrymme för myggnätet att glida åt sidan. De integrerade löphjulen säkerställer smidig och tyst hantering.

 

Skjutbart myggnät i skenor

Den ger effektivt och praktiskt skydd mot obehagliga insekter. Denna typ är främst avsedd för franska fönster eller terrassdörrar. Fördelen med skjutbara myggnät är att de tar upp lite utrymme.

R1 skjutbart myggnät i ram

Myggnätet består av en enkel ram som sitter och rör sig i en större yttre ram. Därför är detta myggnät särskilt lämplig för skjutdörrar eller franska fönster.
R1 skjutbara myggnät i ram är utrustad med en tätningsborste och ett dubbelsidigt handtag. Löphjul ger tyst och smidig drift. De strängpressade ramprofilerna och myggnätsramen garanterar hög stabilitet och styvhet.

R2 skjutbart myggnät i ram

Två skjutramar med myggnät monterade i en enkelram kan flyttas oberoende av varandra för enkel åtkomst till terrassen. Samtidigt ger de perfekt och ett icke-giftigt skydd mot obehagliga insekter. Detta system är lämpligt för skjutdörrar eller större franska fönster upp till en bredd på 3,4 m.

 

gå till

skjutbara myggnÄt

 

MYGGNÄTSRULLGARDINER FÖR FÖNSTER

Myggnätsrullgardiner för fönster är perfekta för den som vill kunna njuta av utsikten från fönstret. De är också ett lämpligt alternativ till fasta myggnät. Nätet kan snabbt och enkelt dras upp i den övre skyddande kassetten, antingen med hjälp av snöret eller ett handtag. Aluminiumramen ser inte bara snygg ut. Den garanterar också hög hållfasthet och ... (mer info)

 

Rolo F1 upprullningsbart myggnät (fönster)

Det upprullningsbara myggnätet Rolo F1 för fönster ger inte bara effektivt skydd mot insekter utan fungerar även som designaccessoar. Den passar för alla som inte vill gå miste om en ohindrad utsikt, eftersom nätet kan dras upp i den övre skyddslådan med en lina eller handtag. När den dras ned, fästs nätet på plats med en mekanism i styrskenorna.

Rolo klik (klickstop) upprullningsbart myggnät (fönster)

Rolo klik är ett självupprullande myggnät med en rektangulär låda högst upp som skyddar den när den är upprullad. Myggnätsramen består av strängpressade profiler som garanterar hög styvhet och stabilitet. Längs sidorna löper myggnätet i styrskenor av aluminium med en tätningsborste. Det neddragna myggnätet fästs genom att klicka fast profilen i styrskenornas nederdel.

Rolo hák (fastkrokning) upprullningsbart myggnät (fönster)

Rolo hák är ett självupprullande myggnät med en övre låda som rör sig i aluminiumstyrskenor utrustade med en tätningsborste. När den dras ner hålls myggnätet på plats av krokar i den bottenfixerade profilen. Det allra bästa hantverket garanterar en lång produktlivslängd och en tidlös design.

 

gå till

myggnÄtsrullgardiner fÖr fÖnster

 

MYGGNÄTSDÖRRAR

Climax myggnätsdörrar passar alla typer av dörrar. Myggnätsdörren kan öppnas och monteras på dörrkarmar med hjälp av gångjärn. Ytterligare alternativ inkluderar självstängande gångjärn, som gör livet ännu enklare. I stängt läge hålls myggnätsdörren på plats med hjälp av magneter inuti skärmens ram. För husdjursägare tillverkar vi praktiska myggnätsdörrar ... (mer info)

 

Lux myggnätsdörr

Myggnätet kan användas i alla typer av dörrar. Det är viktigt att det finns tillräckligt med utrymme för att öppna myggnätet.
LUX myggnät passar perfekt med alla dörrar tack vare sitt breda utbud av färger och mönster. Samtidigt går det att installera en hund- eller kattlucka.

Extra myggnätsdörr

Ett universalmyggnät för alla dörrar med en mycket tunn karm och ramkonstruktion, men som samtidigt ger hög styvhet tack vare de inpressade metallhörnen. Hela myggnätets yta är utrustad med en tätningsborste som garanterar en perfekt tätning mellan myggnätsramen och dörrkarmen. På myggnätsdörrar kan även en hund- eller kattlucka installeras, samt självstängande gångjärn. I stängd position hålls den på plats av magneter som är integrerade i myggnätsramen.

Ultra myggnätsdörr

Detta är det enda myggnätet i vårt utbud som har en egen styv ram och en gångjärnsförsedd öppningsbar del för nätet. Denna typ installeras som ett enkelblock.

 

gå till

myggnÄtsdÖrrar

 

MYGGNÄTSRULLGARDINER FÖR DÖRRAR

Climax myggnätsrullgardiner för dörrar är den perfekta lösningen när du har brist på utrymme. Fördelen är att myggnätet snabbt dras upp i den skyddande kassetten när du behöver använda dörren. Nätet hålls på plats med hjälp av en magnet. Myggnätsrullgardiner för dörrar är lämpliga för alla balkongdörrar eller terrassentréer.

 

ROLL-UP med magnet upprullningsbart myggnät för dörrar

Myggnätet ROLL-UP med magnet ger effektivt och praktiskt skydd mot insekter. De främsta fördelarna med dessa myggnät är deras enkla manövrering, litet behov av utrymme och deras utseende. De passar perfekt på alla platser där det finns för lite utrymme för en myggnätsdörr på gångjärn eller ett skjutbart myggnät.

 

gå till

myggnÄtsrullgardiner fÖr dÖrrar

 

PLISSERADE MYGGNÄT

Climax plisserade myggnät erbjuder inte bara ett effektivt skydd mot mygg och insekter. De är också ett modernt tillbehör för balkongdörrar och terrassentréer. Det plisserade myggnätet är tillverkad av en veckad väv som blir ett snygg inslag i ditt hem. Nätet korroderar inte, hanterar temperaturskillnader på ett effektivt sätt och är praktiskt taget osynligt. ... (mer info)

 

Plisserat myggnät för dörrar

Myggnätsplisséerna ger inte bara ett effektivt skydd mot insekter, de ger dessutom ett imponerande intryck. De används främst för terrass- och balkongentréer.

 

gå till

plisserade myggnÄt

 

VERTIKALA MARKISER

Climax vertikala markiser är ett modernt alternativ till utvändiga rulljalusier och utvändiga fasadpersienner. Vertikalmarkiser skyddar mot sol och vind, samt livar upp alla husfasader. De håller ute solens strålar, men släpper samtidigt in tillräckligt med dagsljus. På pergolor fungerar vertikalmarkiser som vindskydd. Alla våra vertikala markiser är tillverkade ... (mer info)

 

Unirol 100 Z vertikal fasadmarkis

Den vertikala markisen Unirol 100 Z har, tack vare fastsvetsade dragkedjor (ZIP) ett ökat vindmotstånd. Det är en vertikalmarkis (tillsammans med Zipro och Niche) med ett blixtlåssystem i den vertikala markiskategorin. Här kombineras alla trenderna och uppfyller dina höga krav. Den är ett estetiskt komplement för varje fasad och kan även användas som sidomarkis för en pergola. Det finns 4 färger för baskonstruktionen och ett stort utbud vävar att välja mellan.

Unirol 100 R vertikal fasadmarkis

Den vertikala fasadmarkisen Unirol 100 R ger perfekt skydd mot solen och hettan, vilket ökar komforten något oerhört. Om du inte vill förlora sikten i din omgivning, rekommenderar vi att använda perforerad väv. Den ger skugga samtidigt som du får en viss sikt utåt. Tack vare de universella installationsmöjligheterna på väggar, fönsterkarmar eller lateralt i smygar, kan denna markis användas i fönster samt som sidoskydd på pergolor.

Unirol 100 C vertikal fasadmarkis

Unirol 100 C tillhör kategorin vertikala markiser som skyddar mot solen samtidigt som de skapar trevliga ljusförhållanden för både hemmet och kontoret. Vertikalmarkisen fångar upp solstrålarna innan de träffar fönsterglaset. Fönsterrutan värms inte upp och interiören blir inte överhettad och solblekt i onödan.

 

gå till

vertikala markiser

 
 
 
 
 

Icke-bindande förfrågan

 
 
 

Välj den produkt som intresserar dig från vårt erbjudande.

Allt du behöver göra är att fylla i dina kontaktuppgifter så skickar vi ett icke-bindande erbjudande så snart som möjligt.

FASADPERSIENNER

RULLJALUSIER

MARKISER

SOLSKYDDLÖSNINGAR FÖR PERGOLA OCH UTERUM

VERTIKALA MARKISER

PERSIENNER

INVÄNDIGA SOLSKYDDSLÖSNINGAR AV VÄV

MYGGNÄT

 
 
Vänligen rekommendera en lämplig produkttyp
Z-90 Noval utvändig persienn
Utvändig persienn T-80
C-80 Vental utvändig persienn
Protal utvändig persienn
Z-70 utvändig persienn
C-80 utvändig persienn
C-60 utvändig persienn
F-80 utvändig persienn
EXT-50 utvändig persienn
EXT-50 H utvändig persienn
Aluminium utvändig rulljalusi
S_onro® utvändig rulljalusi
PVC utvändig rulljalusi
FM32 fönstermarkis
Winarm fönstermarkis
Prima T markis med vikarmar
Klasik markis med vikarmar
Noveta Plus markis med vikarmar
Duo markis med vikarmar
Prima Box kassettmarkis
Noveta Box kassettmarkis
Kaseta kassettmarkis
Sida sidomarkis
Espacio pergola
Med Twist pergola
Med Varia pergola
Pergoly Med Joy
Vitalia pergola
Kubus pergola
Med 100 pergola
Med Quadra R pergola
Med Luce pergola
Med Viva pergola
Nobleza pergola
Plano pergola
Plazido pergola
Tensado pergola
Gardena 350/350 ZIP solskyddlösning för uterummet
Gardena 250/250 ZIP solskyddlösning för uterummet
Gardena 200 solskyddlösning för uterummet
Gardena 500 solskyddlösning för uterummet
Unirol 100 Z vertikal fasadmarkis
Unirol 100 R vertikal fasadmarkis
Unirol 100 C vertikal fasadmarkis
Ziprol 95 vertikal fasadmarkis
Ziprol 125 vertikal fasadmarkis
Roltex 75 vertikal fasadmarkis
Roltex 95 vertikal fasadmarkis
Niche 125 vertikal fasadmarkis
Sunrol vertikal fasadmarkis
V-rol 63 vertikal fasadmarkis
Winrol 85 vertikal fasadmarkis
Winrol 100 vertikal fasadmarkis
13.QU vertikal fasadmarkis
Persienn IDS
Persienn IDK
Persienn Max 25
Persienn EKO
Persienn Harmony
Persienn Super
Persienn Mono SC
Persienn INT-50
Persienn INT-50 H
Persienn INT-35
Rullgardin Orion
Rullgardin Varieta Zebra
Rullgardin Varieta
Rullgardin Varieta Mini
Rullgardin Calypso
Rullgardin Apollo
Rullgardin Apollo Plus
Rullgardin Fantazie (för takfönster)
Rullgardin Titan (för takfönster)
Rullgardin V-63
Plisserade solskydd för standardfönster och standarddörrar
Plisserade solskydd för uterum
Plisserade solskyddslösningar med icke-traditionell form
Japanska skjutpaneler
Lamellgardiner
EXT-16 fast myggnät
EXT-10 fast myggnät
Fast myggnät – nät 25 mm
Fast myggnät – nät 36 mm
Fast myggnät – nät med förskjutning
Lux myggnätsdörr
Extra myggnätsdörr
Ultra myggnätsdörr
Skjutbart myggnät i skenor
R1 skjutbart myggnät i ram
R2 skjutbart myggnät i ram
Rolo F1 upprullningsbart myggnät (fönster)
Rolo klik (klickstop) upprullningsbart myggnät (fönster)
Rolo hák (fastkrokning) upprullningsbart myggnät (fönster)
ROLL-UP med magnet upprullningsbart myggnät för dörrar
Plisserat myggnät för dörrar
 
 
 
 
 

SAMTYCKE till att ta emot affärsmeddelanden elektroniskt (lag nr 480/2004 Coll., § 7).
 
 
 
 

För snabbare bearbetning av priserbjudandet kan du ange följande grundläggande information i anteckningen:

 
 
Du hittar också våra butiker på den interaktiva kartan
 
 
 
 

Jaretegs Interiör AB

Alvestagatan 31

Borås

504 33

 
 

Tel.: +4633283333

E-mail: info@jaretegs.com

Allmänna affärsvillkor | Skadestånds- och klagomålsförfaranden

 

© Copyright 2020 SERVIS CLIMAX, a.s.
All användning av innehållet, inklusive mottagande, distribution eller ytterligare åtkomst till artiklar och bilder, är förbjuden utan skriftligt tillstånd från SERVIS CLIMAX, a.s. Förbjuden.

Denna webbplats använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Information om hur du använder den här webbplatsen delas med Google. Genom att använda dem godkänner du användningen av kakor.
 

 

jag förstår

 

 

Mer information

 

 

jag förstår   Mer information

 

 

       

OFFERT OCH KONTAKT

 
 
 

Kontakt

 

  +4633283333
     
  info@jaretegs.com

OFFERT OCH KONTAKT