Luxaflex Duette gardin

Nyhet! Dag&Natt gardin från Luxaflex

Miniplissé top down

Miniplissé är en vacker del av interiören och samtidigt ett praktiskt bidrag till avskildhet. Plisségardinen ansluts längst upp och längst ner i glasprofilerna. På detta sätt förblir plisségardinerna tysta även om det blåser. Fönstren kan öppnas och stängas utan att de störs av plisségardinerna. Du kan enkelt justera plisségardinen till önskad höjd eller plats i fönsterprofilen - till exempel i mitten av rutan.

Plisségardiner & Duette

Plisségardiner
- möjligheternas gardin

En plisségardin har samma grundfunktion som en rullgardin men det faktum att väven är plissérad, ger ett något mjukare intryck.

Oavsett vilken form ditt fönster har så finns det en lösning. En plisségardin kan du placera i både vanliga fönster, snedfönster, takfönster och trekantsfönster. Du kan även bestämma vart gardinen ska skärma av.
Med en plisségardin med dubbeldragsfunkion kan du dra ner på traditionellt vis, eller också dra ner från toppen om du önskar att skärma av nyfikna blickar utan att att stänga ute allt ljus. En fantasktisk flexibilitet i husets alla rum, med andra ord.
Produktblad Plissee Line Produktblad Plissee Line

 

Cosiflor

- välj bland 349 olika färger och vävar

 

Välj och vraka mellan mängder av vävar i vår nya kollektion med plissévävar. Den nya kollektionen innehåller såväl enfärgade och mönstrade vävar, som tekniska, genomsiktliga och mörkläggande. Skirt och transparent, eller färgstarkt och kraftfullt, vad väljer du?

 

 

Vävkollektion

 

Här kan du se samtliga vävar som finns att välja på. Klicka på respektive vävtyp nedan.

Classic - Basic - Crush - Sunrise - ​Twilight - Orient - Chic - Colorful - TechnoPro - BlackOut - Cells

 

Verosol - solreflektion och isolering i ett Verosol - solreflektion och isolering i ett

Verosol

 

Verosol plisségardin har en aluminiumklädd baksida som reflekterar solens strålar på sommaren och isolerar på vintern. Vävarna finns i flera färger och har olika tekniska värden, välj mellan halvtransparenta vävar till helt mörkläggande. De tekniska kvalitéterna delas in i fyra grupper beroende på egenskaper.

 

Verosol betjänas med snörlås eller snördrag med ändlöst snöre till höger eller vänster, handtag mitt på skenan eller motor. Verosol passar många olika fönstertyper och finns i modeller som till exempel frihängande, mellanglas, halvmåne och med wirestyrning till fönster med mer än 45 graders lutning. Skenan finns i två utföranden, en fyrkantig - Classic och en mer rundad - Design Line.

Deko Plus Deko Plus

Deko Plus Plisségardin

 

Deko Plus fungerar till i stort sett alla fönstertyper oavsett om det är skråfönster, trekantsfönster eller takfönster.

 

Över- och underskena finns i vit, beige, aluminium och antracitgrå. Snöret matchar skenfärgen förutom på de mörkaste vävarna där snöret istället matchar väven. Förutom snöre betjänas Deko Plus med kedja till höger eller vänster, handtag mitt på skenan eller motor.

 

Deko Plus kan även fås med dubbel väv, så kallad Duette®. Plisséringen är 20 mm på en enkel väv, och väven till en Deko Plus skarvas aldrig.

LiteRise LiteRise

Luxaflex® LiteRise®

LiteRise bygger på ett innovativt skensystem som betjänas genom att man drar lätt i underlisten. Produkten saknar alltså sidodrag och snöre. LiteRise finns enbart som frihängande modell. Över- och underlist finns i vit, beige, antracit, metallgrå och svart. LiteRise kan även fås med dubbel väv, så kallad Duette®, och det är en gardin från Luxaflex som vi erbjuder i exempelvis Göteborg, Kungsbacka, Kungälv, Mölndal, Mölnlycke och Västra Frölunda.

SmartCord SmartCord

Luxaflex® SmartCord®

Ett helt nytt smart betjäningssystem till plisségardinen som låter en utdragbar lina höja och sänka gardinen automatiskt. Den korta linlängden gör att produkten blir säkrare för små barn samtidigt som du slipper långa hängande linor. Kolla in filmen om SmartCord och se hur den fungerar! Vi säljer Luxaflex-gardiner till er i bland annat Göteborg, Kungsbacka, Kungälv, Mölndal, Mölnlycke och Västra Frölunda.