Persienner

loading...

 

Klassisk avskärmning

 

Persienner är ett flexibelt och effektfullt sätt att skärma av från solljus. Vill du bara ha in lite ljus vinklar du persiennlamellerna lite grann. Vill du ha helt mörkt vinklar du dem så mycket det går. Och vill du låta solen flöda in i rummet drar du upp persiennen helt och hållet.

 

Vi kan erbjuda dig en alldeles personlig persienn; välj funktion samt bland ett hundratal olika lamellfärger.

 

Som tillval kan perforerade lameller väljas, vilket gör persiennen mer genomsiktlig. Eller frångå det normala och välj en smalare eller bredare lamell till ditt fönster.

 

Produktblad Skyline Produktblad Skyline

Skyline

- inredningspersiennen som passar alla fönster

 

Skyline är inredningspersiennen för dig som är ute efter ett tidlöst och klassiskt utförande i fönstret, men med en modern touch. Du får din Skyline-persienn precis så som du vill ha den för att den skall passa ditt hem. Idag är en persienn inte enbart ett solskydd utan även en inredningsdetalj som gör det lilla extra i hemmet.

 

Skyline finns att få med lamellbredderna 16 mm, 25 mm samt 50 mm. En frihängade Skyline levereras med plexistav och låshus för reglering av lameller, medan en Skyline för mellanglasmontering fås med vanlig vridstång och lina.

 

Alla persienner i serien Skyline levereras med färgmatchande detaljer, det vill säga samma färg på lister, linor och stegband som på den färg du väljer på lamellerna.

Produktblad Comfort Line Produktblad Comfort Line

Comfort Line

- interiörpersiennen som blir ett med ditt fönster

 

Comfort Line är en serie persienner som är skapade för att passa ditt fönster perfekt. Samtliga persienner i serien levereras med täckkåpa upptill, som på ett dekorativt sätt får persiennen att smälta in i fönstret.

 

Välj mellan 3 olika modeller:

Comfort Easy - vridstång & lina

Comfort Lite - plexistav & låshus

Comfort Mono - steglös kulkedja

 

Samtliga modeller i serien finns även som PRIVACY - fördunkling med ej synbara hål. Du kan dessutom motorisera Comfort Mono persiennen och styra den helt med fjärrkontroll. Bestäm med ett knapptryck hur mycket ljus som skall släppas in i rummet.

Pianolack Pianolack

Träpersienner

- exklusivitet och värme

 

Persienner i trä känns varmt och ombonat och passar extra bra i till exempel kök, kontor eller varför inte som en rumsavskiljare. Lamellerna finns i olika träslag, som valnöt, ek, lönn, lind, gran, ask, björk, furu, körsbär, mahogny och bambu. För den lite trendigare looken finns träpersiennen att välja i pianolack i läckra färger.

 

Träpersiennen kan fås i lamellbredderna 35 mm, 50 mm eller 68 mm. Välj mellan enfärgade eller läckert mönstrade stegband i samma bredder som lamellerna.

 

Specials