Panelgardiner

 

Panelgardiner

- enkel elegans

 

Panelgardiner ger fönstret en spännande inramning och flexibel avskärmning, för både sol och insyn, i stora fönsterpariter och altandörrar eftersom panelerna kan dras fram och tillbaka och placeras där de gör mest nytta för stunden. Dessutom kan gardinerna parkeras bakom varandra i fråndraget läge.

 

Panelgardiner går att få i valfri bredd, från 25 cm upp till hela 120 cm. Du väljer själv antalet spår på panelskenan genom att bestämma dig för om du vill att panelgardinerna ska dela spår eller ha varsitt. Välj mellan två till fem spår. Fördelen med att låta varje panelgardin ha sitt separata spår är att de kan parkeras bakom varandra i fråndraget läge.

Kombinera panel- och rullgardiner Kombinera panel- och rullgardiner

Våra panelgardiner sys upp av samma kollektion av vävar som finns till rullgardiner, vilket ger dig flera hundratals olika vävar att välja mellan. Därför passar det extra bra att kombinera panelgardiner med rullgardiner, gärna i samma rum.

 

En panelgardin behöver nödvändigtvis inte placeras framför ett fönster. De passar utmärkt som en flexibel rumsavdelare för att dela av stora ytor och skapa mindre atmosfärer.

 

Panelerna monteras enkelt upp på skenan med hjälp av kardborrband. Det gör att du smidigt kan byta paneler efter säsong, eller vartefter du förändrar din inredning.

 

Personliga paneler

 

Till panelvävarna kan du välja dekorativa lister som förstärker det intryck du vill åt. Var och hur många lister du vill ha på varje panelväv är helt individuellt, välj mellan sju olika.

loading...