Arkiv

Nyhetsbrev

News! Pressrelease - click the picture!

Nyhet! Pergola Espacio!

Nyhet! Dag&Natt gardin

Nyhet! Luxaflex PowerView

Nyhet! Somfy ZIP

Miniplissé top down

Miniplissé är en vacker del av interiören och samtidigt ett praktiskt bidrag till avskildhet. Plisségardinen ansluts längst upp och längst ner i glasprofilerna. På detta sätt förblir plisségardinerna tysta även om det blåser. Fönstren kan öppnas och stängas utan att de störs av plisségardinerna. Du kan enkelt justera plisségardinen till önskad höjd eller plats i fönsterprofilen - till exempel i mitten av rutan.

Nyhet! Ny terrassmarkis för din altan!

Våren är på ingång och det uppmärksammar vi med kanonerbjudanden i våra butiker! Just nu får du 10% rabatt på markiser och 20% rabatt på invändigt solskydd.

Erbjudandet gäller i vår Göteborg- och Boråsbutik t.o.m. 2014-03-31.

Läs hela inlägget »

20% rabatt på invändigt sortiment
Hösten är här och med den kommer mörkret. Visste du att våra solskydd även fungerar utmärkt som insynsskydd? Passa på, just nu har vi 20% rabatt på hela vårt invändiga sortiment!

Kampanjen gäller 12/10 - 26/10 i Göteborgs-butiken.

Läs hela inlägget »


Vision Lite
- utan kassett


Vår populära rullgardin i serien Vision Line finns nu i en ny modell - Vision Lite utan kassett upptill. Denna modell ser nättare ut i fönstret och monteras enkelt på vägg eller i tak med hjälp av medföljande monteringsprofil. Täckkåpor till beslag, kulkedja och bottentyngd finns i färgerna vitt, svart och grått.

Mer info om serien Vision Line finns här.

Läs hela inlägget »

 

Skärma av uteplatsen med Siro sidorullgardin

 

Siro är ett multifunktionellt solskydd och optimalt för att stänga ute solens varma strålar samtidigt som du får ett väl fungerande insynsskydd. Med Siro skapar du enkelt ditt egna uterum! Läs mer om Siro här.

Läs hela inlägget »

Skapa ditt egna uterum med kvalitetsprodukter från Stobag

Med en maxbredd på 7 m och ett max utfall på 6 m ger Pergolino dig ett extra utrymme att spendera lata sommardagar under. Komplettera med en vertikalmarkis och en sidorullgardin och du har ett eget uterum!

 

Erbjudandet gäller t.o.m. 2013-06-03.

Läs hela inlägget »