Markisolette

 

Visombra

- den smarta markisen för optimalt solskydd

 

Tack vare den innovativa lösningen med fallarmar som övergår till vertikala armar i nedfällt läge är Visombra den optimala lösningen för reglering av dagsljus och skugga. Armarna går att ställa i valfritt läge mellan 0° till 180°.

 

 

Visombra smälter in längs med fönstret och kan fås med en rund eller fyrkantig kassett. Med sina kraftiga armar tål Visombra starkare vind och kan låsas i valfritt läge. Välj mellan manuell styrning eller automatisk med motor.

 

Markisolette Pro

- den stabila markisen

 

Markisolette Pro lämpar sig för byggnader med höga fönster – allt ifrån butiker, kontor, sjukhus och skolor till moderna villor. Duken löper vertikalt längs den övre delen av fönstret för att i ett visst läge fälla ut sig som en vanlig markis. Den ger ett mycket bra skydd mot solen, samtidigt som man får fri sikt genom fönstret.

 

Markisen manövreras med utvändig motor som standard. Som tillval finns möjlighet att manövrera markisen med invändig eller utvändig vev. Det går också att komplettera motorn med automatisk styrning, till exempel fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

 

Dukar finns i ett flertal varianter, till exempel ljus- och väderbeständiga och genomsiktliga.