Hissgardiner

 

 

Luxaflex Hissgardin

- exklusiva gardiner

 

Detta är en exklusiv kollektion för dig som favoriserar små vackra detaljer. Extra lyxig blir den om du väljer fodrad gardin som ger tyngd och substans till helhetsintrycket. Väljer du dessutom en tät väv fungerar den utmärkt som mörkläggningsgardin.

 

 

Luxaflex Hissgardin har en bred kollektion av exklusiva vävar i en mängd olika färger, och finns i sex olika modeller för att du ska hitta precis det uttryck som passar ditt hem. Du väljer mellan mönstrade, randiga och enfärgade vävar, men också om de ska vara transparenta, täta eller mörkläggande. En klassisk inramning helt enkelt.

Välj mellan fyra olika modeller

Linea De Luxe

En exklusiv hissgardinsmodell med platta påsydda aluminiumlattor baktill som ger ett stramt och kraftfullt utseende. Linea passar bra till både enfärgade, randiga och mönstrade tyger.

 

Segmenta

 

En stilren hissgardinsmodell med aluminiumlattor där jämna segment hissas upp och ner. I upphissat läge blir väven platt och jämn. Segmenta passar utmärkt i höga fönster.

 

Ballina front

 

Ballina front har även den insydda kanaler med aluminiumlattor, men dessa sitter fram på gardinen. Detta gör att Ballina front passar bra med mönstrade vävar eftersom kanalen framtill inte bryter mönsterbilden.

 

Ballina back

 

Ballina finns i två modeller, back och front. Ballina back har insydda kanaler med aluminiumlattor bak på gardinen vilket gör att hissgardinsmodellen passar bäst med enfärgade eller lodrät randiga vävar.