Dokument

Företag

 

Din solskydds-leverantör

 

Jaretegs Solskydd & Interiör arbetar inte enbart mot den privata sektorn; vi vänder oss dessutom till offentliga miljöer, så som skolor, företag, kommuner, entreprenader m.fl. Vi levererar både invändiga och utvändiga solskydd utifrån vad som önskas.  

Offertförfrågan

 

Offertunderlag, så som ritningar, bygghandlingar, föreskrifter m.m. kan mailas till offert@jaretegs.com. Vi går igenom handligarna och återkommer till Er så fort vi kan. Frågor kan även besvaras via telefonnummer 031 - 760 60 28 eller 033 - 28 33 33.

 

Återförsäjare

 

Är du intresserad av att bli återförsäljare för någon av våra produkter? Skicka en intresseanmälan till info@jaretegs.com. Vi återkommer till dig så fort vi kan med mer info.

Populära solskydd

 Markisolette Visombra

- den smarta markisen för optimalt solskydd

 

Tack vare den innovativa lösningen med fallarmar som övergår till vertikala armar i nedfällt läge är Visombra den optimala lösningen för reglering av dagsljus och skugga. Armarna går att ställa i valfritt läge mellan 0° till 180°.

 

Spolrullgardin

- en beprövad rullgardinskonstruktion.

 

De är idealiska som mörkläggningssystem för offentliga miljöer så som skolor, konferenslokaler mm. Manövrering med vevbox eller motordrift även fjärrkontrollerat. Spolrullgardiner är robusta och finns med motorstyrning, för att klara de hårda påfrestningar de utsätts för i offentlig miljö. De är funktionssäkra och kräver därför lite underhåll. I vår kollektion har vi mängder av snygga vävar att välja på.

 

Rullgardin XL

 

En designad, lite lyxigare, produkt med flexibilitet och en mängd olika vävar. Går att seriekoppla och kan därför täcka riktigt stora fönsterpartier upp till 48 kvm. Manövreras med kulkedja, vev med snäckväxel eller motor. Finns med monteringsprofil, designad kassett och Heavy Duty för större rullgardinssystem samt wirestyrning som undviker onödig rörelse.

Hyra/Leasing

Till företagskunder kan vi erbjuda olika finansieringsformer. Vi har en lång erfarenhet inom detta område. Vi började på 60-talet med att hyra ut persienner till olika bostadsbolag i Sverige. I hyran ingår leverans och installation av produkten. Vi står sedan för service, översyn, reparation, bilkostnader under hela hyresperioden. Tillsammans med er skapar vi rutiner för servicebesök.

HYRA

Hyr din produkt med fullservice upp till 12 år. Vi står för alla serivcekostnader, översyn, reparationer, bilkostnader. Ni betalar endast en månadsavgift och binder inget eget kapital. Det blir enkelt för er att budgetera hyran som driftskostnad och får även kontroll över servicekostnader. Produkterna får en längre livslängd och det är bekvämt för såväl hyresvärden som hyresgästen. Mervärdesskatt lyfts av och debiteras på månadsavgiften.

 

LEASING

Ni leasar produkten upp till 5 år. Ni betalar en första förhöjd hyra på mellan 20-30%. Restvärde 5-10% efter leasingperioden. Vi erbjuder under leasingperioden fri service och garanti. Ni binder lite eget kapital och får kontroll över servicekostnader. Månadsavgifter budgeteras som driftkostnad. Mervärdesskatt lyfts av och debiteras på månadsavgiften.

 

Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion för att finna en skräddasydd lösning för er.

Referensobjekt

Mer information kommer.