Fönstermarkiser

Haga Fallarmsmarkis

Siesta DA32

-eleganta och kompakta markiser avsedd för mindre fönsterpartier

Siesta är en kompakt fönstermarkis som lämpar sig för de flesta byggnader, till exempel villor, kontor, butiker, skolor och sjukhus. Utvändig eller invändig manövrering med teryleneband. Den har fallarmar med justerbar fjäderspänning för rätt dukspänning. En elegant aluminiumkassett skyddar markisduken mot väder och vind.

Aruba DA42

-kraftig och flexibel fönstermarkis

Aruba är en fönstermarkis som lämpar sig för de flesta byggnader till exempel villor, radhus, kontor, butiker, skolor och sjukhus. Utvändig eller invändig manövrering med teryleneband. Dess kraftiga konstruktion gör även Aruba lämplig att motorisera. Den har fallarmar med justerbar fjäderspänning för rätt dukspänning. En elegant aluminiumkassett skyddar markisduken mot väder och vind. Vi erbjuder denna markis till dig i bland annat Göteborg, Mölndal, Mölnlycke och Västra Frölunda.

Sienna Korgmarkis

- kontinental atmosfär på fasaden

Sienna är en kraftig och flexibel korgmarkis för exempelvis restauranger, butiker, hotell och kontor. Det går att trycka text eller logotyp på markisen och på så vis förvandla den till en lämplig reklamplats. Ett tips är att belysa markisen underifrån så att budskapet framträder även efter mörkrets inbrott. Korgmarkisen lämpar sig också mycket väl för bostadshus. Som komplement till fönster- och balkongmarkiser bidrar den till att skapa en mycket tilltalande helhet. Den kommer passa perfekt på din bostad i Göteborg, Mölndal, Mölnlycke eller Västra Frölunda.