Automatik

Med en Somfy Tahoma box styr du ditt hem med en App över Internet

Somfy utnyttjar den nya tekniken och är föregångare för att göra ditt hem tillgängligt. I bilen, på stranden, i sommarstugan eller på din favoritrestaurang - var du än befinner dig - kan du enkelt kommunicera med ditt hem via dator, smartphone eller surfplatta. Om du t ex skulle vilja ge någon tillgång till ditt garage medan du är borta, är nu detta möjligt, med hjälp av TaHoma och din iPhone. 
Det fina är att allt detta inte kräver investeringar i komplicerad och dyr teknik, det enda som behövs är att du kopplar TaHoma till ditt befintliga bredband.

Produktblad

Home Motion
TaHoma

Bättre boende - behagligare liv
 

Idag finns motorer och styrningar som integreras så bra i din hemmiljö att du inte lägger märke till dem. Du omger dig med diskret teknologi som blir en naturlig del av ditt liv. Automatiken blir en praktisk och förnuftig hjälpare i vardagen. Intuitivt och enkelt manövrerar du produkter omkring dig. Med automatik förfinas det sätt på vilket människor gör sina hem och arbetsplatser trevligare och bekvämare. Automatiska solskydd blir en effektiv del av bostadens komfortstyrning och skänker dig en känsla av lyx i vardagen.

Home Motion är...

...samordning av motorer, styrningar och automatik - för att betjäna en lång rad produkter i bostaden. Koppla samman marksier, jalusier, gardiner, persienner, rullgardiner m.fl.

Koppla enheter till Tahoma:

Behöver du hjälp med framdragning eller inkoppling av el till dina solskydd? Klicka på pdf-filen nedan för mer info.

Ställ in dina radiostyrda produkter med hjälp av RTS-Handboken. Klicka på pdf-filen nedan för mer info.

Animeo Solo
Styr ljus & värme