Screen

Screenduken är tillverkad av PVC-belagda glasfibrer som filtrerar solljuset och solvärmen med upp till 90 grader.

Ibland finns behov av att skydda sig både mot insyn, värme och ljus. Då är Screen ett bra alternativ då det stänger ute nyfikna blickar och solens starka strålar samtidigt som du fortfarande kan se ut. En annan fördel är att Screen är betydligt mindre vindkänslig än markiser, vilket gör den lämplig på höga höjder och vindutsatta platser.

 

Ventosol

- det moderna sättet att skugga fasaden

 

Ventosol är det pålitliga och moderna solskyddet för fasaden och har många olika användningsområden. ZIP-systemet som Ventosol är utrustat med gör att väven löper säkert i styrskenorna, och garanterar maximal stabilitet. Ventosol är en kraftfull markis som tål starka vindar och kan monteras såväl vertikalt som horisontellt.

 

För den eleganta, något rundade kassetten finns olika monteringsmöjligheter. Fäst markisen direkt på väggen eller fäll in den, beroende på hur fasaden ser ut. Ventosol manövreras med vev eller motor. 

Vertical Light

- slimmad fasadmarkis i modern tappning

 

Vertical Light är en klassisk fasadmarkis i slimmad design som kan monteras på så gott som alla typer av byggnader. Väven i Vertical Light löper i styrskenor vilket gör denna markis till en stabil installation som ger ett garanterat effektivt solskydd.

 

Välj mellan en elegant rundad eller modern lite kantigare form på kassetten. Vertical Light monteras infälld i nisch eller utanpå fasaden och ger ett sofistikerat utseende tack vare den nätta designen som får markisen att smälta in i fasaden. Manövreras manuellt eller med motor. 

Screen Pro

- det energieffektiva solskyddet

 

Screen Pro är en stabil screen-markis som passar för en rad byggnader – butiker, kontor, radhus, sjukhus, skolor och moderna villor. Markisen löper längs utsidan av fönstret på kraftiga styrskenor i aluminium. Dukar finns i ett flertal varianter, till exempel ljus- och väderbeständiga och genomsiktliga. Anläggningen manövreras innifrån med hjälp av band, snäckväxel eller motor. Fjärrmanövrering samt sol- och vindautomatik finns som tillval.

 

Med Screen Pro får du ett effektivt skydd mot solvärme och ljus. Dessutom får du ett solskydd som ger en enhetlig fasad med seriekopplade Screen Pro. Profilernas färg anpassas naturligtvis så att de passar ihop med fastigheten.