Pergolasystem

Pergolino P3000/P3500

- skuggar stora ytor

 

Pergolino är en ny modern typ av pergolasystem som låter dig koppla av i skuggan under dess snygga design och går att tillverka med en bredd upp till 7 m och ett utfall på 6 m! Med en Pergolino är du skyddad mot både sol och regn, och systemet fungerar lika bra över den privata terrassen som för uteserveringar. Pergolino är ett stabilt system som manövreras enkelt med automatik.

Duox dubbelmarkis

- skapar nya rum i din trädgård

 

Duox är två kraftiga vikarms-markiser i en och samma kassett. Den lämpar sig såväl för stora villaterrasser och trädgårdar som för uteserveringar. Duox är en mycket flexibel markis som förvandlar din uteplats till ett trivsamt uterum, men den kan placeras var som helst och därmed skapa helt nya rum i din trädgård. Markiserna ligger skyddade i en aluminiumkassett som ger bra skydd mot väder och vind.

loading...

Manövrering

Utvändig manövrering med vev eller motor. Motorn kan kompletteras med automatisk styrning, till exempel fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

 

Vikarmar

Kraftiga vikarmar med stålarmerat band över knäleder för överlägsen styrka, flexibilitet, hållbarhet och stabilitet. Hestra Duox har kraftiga fjädrar som ger en mycket bra dukspänning. Lutningsvinkeln justeras steglöst från 0 till 20° vid installationen.

 

Profiler

Profilerna i aluminium och stål är lackerade för att stå emot väder, vind och korrosion. Duox finns endast i vitlackerat utförande.

 

Dimensioner

Armutfall: 1.5, 2.0, 2.5 och 3.0 m.

Max bredd: 6.0 m per enhet.