Pergolasystem

Nyhet!

Airomatic 4000-4500
- Den vindtåliga takmarkisen


De två AIROMATIC modellerna är perfekt passande för utvändig installation till glasstak, uterum och som takskydd.  Den kompakta konstruktionen gör dessa markiser speciellt lämpliga för små och medelstora ytor

Den liggande bärprofilen är en patenterad gaskolv som konstant sträcker duken. "Vindtestad i klass 3 = 13.8 sek/m".  Ett urval av olika monteringsbeslag gör den flexiblel för enkla monteringar.
En elektronisk motor med automatik styr markisen. Radiomotor med fjärrkontroll finns som tillval. Kan du få det mer bekvämt?

Pergola Capri
- uterumstak som skuggar


Med Capri takmarkis från Lewens får du kontroll på både solvärme och bländning i ditt uterum eller på ditt altandäck. Denna modell kan även monteras på din egna pergola och blir ett fantastiskt bra väderskydd mot både sol och regn.

Capri går att tillverka i ett och samma system med en bredd på 7 m och ett utfall på 6 m (max 30 kvm i ett system). Två system kan kopplas ihop till en storlek upp till 12 m x 4,5 m (max 54 kvm). Detta är helt unikt!

Välj bland ca 200 st olika markisvävar och 16 st olika RAL kulörer till stativen.

Pergolino P3000/P3500

- skuggar stora ytor

 

Pergolino är en ny modern typ av pergolasystem som låter dig koppla av i skuggan under dess snygga design och går att tillverka med en bredd upp till 7 m och ett utfall på 6 m! Med en Pergolino är du skyddad mot både sol och regn, och systemet fungerar lika bra över den privata terrassen som för uteserveringar. Pergolino är ett stabilt system som manövreras enkelt med automatik.

Duox dubbelmarkis

- skapar nya rum i din trädgård

 

Duox är två kraftiga vikarms-markiser i en och samma kassett. Den lämpar sig såväl för stora villaterrasser och trädgårdar som för uteserveringar. Duox är en mycket flexibel markis som förvandlar din uteplats till ett trivsamt uterum, men den kan placeras var som helst och därmed skapa helt nya rum i din trädgård. Markiserna ligger skyddade i en aluminiumkassett som ger bra skydd mot väder och vind.

Manövrering

Utvändig manövrering med vev eller motor. Motorn kan kompletteras med automatisk styrning, till exempel fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

 

Vikarmar

Kraftiga vikarmar med stålarmerat band över knäleder för överlägsen styrka, flexibilitet, hållbarhet och stabilitet. Hestra Duox har kraftiga fjädrar som ger en mycket bra dukspänning. Lutningsvinkeln justeras steglöst från 0 till 20° vid installationen.

 

Profiler

Profilerna i aluminium och stål är lackerade för att stå emot väder, vind och korrosion. Duox finns endast i vitlackerat utförande.

 

Dimensioner

Armutfall: 1.5, 2.0, 2.5 och 3.0 m.

Max bredd: 6.0 m per enhet.