Arkiv

Nyhetsbrev

Nyhet! Dag&Natt gardin

Nyhet! Luxaflex PowerView

Nyhet! Somfy ZIP

Miniplissé top down

Miniplissé är en vacker del av interiören och samtidigt ett praktiskt bidrag till avskildhet. Plisségardinen ansluts längst upp och längst ner i glasprofilerna. På detta sätt förblir plisségardinerna tysta även om det blåser. Fönstren kan öppnas och stängas utan att de störs av plisségardinerna. Du kan enkelt justera plisségardinen till önskad höjd eller plats i fönsterprofilen - till exempel i mitten av rutan.

Nyhet! Ny terrassmarkis för din altan!

Muralto 6200
- unikt revolutionerande solskydd


Muralto 6200 är en revolutionerande Duo ZIP Screen från Stobag. Med separat solskyddsväv samt mörkläggning med ZIP-funktion som klarar höga vindlaster. Produkten är utvecklad för behoven på skolor, sjukhus, hotell, kontor m.fl.

Läs produktbladet och fascineras av möjligheterna med denna unika produkt!

Läs hela inlägget »


Pergola Capri
- nu säljer vi pergola för stora uterumstak upp till 54 m²!


Capri Markistak ger dig skugga och stoppar solvärmen i ditt uterum eller blir ett fantastiskt bra väderskydd för din altan. Läs mer om Capri från Lewens här.

Läs hela inlägget »

Våren är på ingång och det uppmärksammar vi med kanonerbjudanden i våra butiker! Just nu får du 10% rabatt på markiser och 20% rabatt på invändigt solskydd.

Erbjudandet gäller i vår Göteborg- och Boråsbutik t.o.m. 2014-03-31.

Läs hela inlägget »

20% rabatt på invändigt sortiment
Hösten är här och med den kommer mörkret. Visste du att våra solskydd även fungerar utmärkt som insynsskydd? Passa på, just nu har vi 20% rabatt på hela vårt invändiga sortiment!

Kampanjen gäller 12/10 - 26/10 i Göteborgs-butiken.

Läs hela inlägget »


Vision Lite
- utan kassett


Vår populära rullgardin i serien Vision Line finns nu i en ny modell - Vision Lite utan kassett upptill. Denna modell ser nättare ut i fönstret och monteras enkelt på vägg eller i tak med hjälp av medföljande monteringsprofil. Täckkåpor till beslag, kulkedja och bottentyngd finns i färgerna vitt, svart och grått.

Mer info om serien Vision Line finns här.

Läs hela inlägget »