Fönstermarkiser

Fönstermarkis DA32
-en klassisk fönstermarkis utrustad med en skyddande kassett

Fönstermarkiser uppsatta hos privatperson i Askim, Göteborg. Beroende på vävvalet kan markisen mota bort upp till 90% av den instrålande värmen vilket kan hjälpa till att sänka energikostnader radikalt.
 

Metro Box

-fallarmsmarkisen med flexibel skuggning

 

Metro Box, fallarmsmarkis, är den ultimata lösningen för dig som är ute efter ett effektivt solskydd som låter dig njuta av utsikten utanför fönstret. Den stabila konstruktionen gör Metro Box lämpad att montera på såväl fönster, som balkonger och uterum. Den smidiga kassetten finns i rund eller fyrkantig design, och skyddar väven helt mot smuts, väder och vind i infällt läge. Välj bort kassetten för en markis som smälter in perfekt i fasaden. Fallarmarna i aluminium kan vinklas från 0° till 150° och garanterar att väven alltid hålls perfekt spänd. Metro Box manövreras manuellt med vev eller med motor.

 

Siesta

-elegant och kompakt markis avsedd för mindre fönsterpartier

 

Siesta är en kompakt fönstermarkis som lämpar sig för de flesta byggnader, till exempel villor, kontor, butiker, skolor och sjukhus. Utvändig eller invändig manövrering med teryleneband. Den har fallarmar med justerbar fjäderspänning för rätt dukspänning. En elegant aluminiumkassett skyddar markisduken mot väder och vind.

Aruba

-kraftig och flexibel fönstermarkis

 

Aruba är en fönstermarkis som lämpar sig för de flesta byggnader till exempel villor, radhus, kontor, butiker, skolor och sjukhus. Utvändig eller invändig manövrering med teryleneband. Dess kraftiga konstruktion gör även Aruba lämplig att motorisera. Den har fallarmar med justerbar fjäderspänning för rätt dukspänning. En elegant aluminiumkassett skyddar markisduken mot väder och vind.

Cylindermarkis Design

- förhöjer utseendet på din fasad

 

Extra kraftig fönstermarkis för de flesta byggnader. Cylindrisk helkassett i aluminium skyddar markisduken mot väder och vind. Bockade fallarmar ger markisen en diskret design när markisen är infälld. Utvändig eller invändig manövrering med vev eller motor. Motorn kan kompletteras med automatiska styrningar, t.ex. fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik. Markisen kan även manövreras med polyesterband. Markisen monteras enkelt direkt på fönsterfodret eller väggen. Extra kraftiga fallarmar med justerbar fjäderspänning för optimal dukspänning.

 

Sienna Korgmarkis

- kontinental atmosfär på fasaden

 

Sienna är en kraftig och flexibel korgmarkis för exempelvis restauranger, butiker, hotell och kontor. Det går att trycka text eller logotyp på markisen och på så vis förvandla den till en lämplig reklamplats. Ett tips är att belysa markisen underifrån så att budskapet framträder även efter mörkrets inbrott. Korgmarkisen lämpar sig också mycket väl för bostadshus. Som komplement till fönster- och balkongmarkiser bidrar den till att skapa en mycket tilltalande helhet.